INFORMACIJE I INTERVENCIJA: 091 218 4444 : 091 201 4444
sitemap
Prodajni prostor i proizvodnja:
Črnkovečka 1c
Žitnjak | Zagreb
T +385 (1)6040-202
F +385 (1) 2406-910
Naš poslovni kompleks nalazi se u najbližoj industrijskoj zoni grada Zagreba – Žitnjak, gdje na prostoru od 3600 metara kvadratnih imamo izgrađenih 2200 metara kvadratnih proizvodnih i uredskih prostora u kojima nastaje vaš proizvod.
»

:: Kontaktirajte nas

Ime i prezime: *
Vaša email adresa: *
Poruka: *
Suglasan sam da moje osobne podatke koristite za izradu ponude te me kontaktirate putem e-maila ili telefona u svrhu dogovora i izrade ponude. Vaše osobne podatke čuvat ćemo u skladu sa zakonom i izjavom o zaštiti osobnih podataka.
 

:: O nama

Poduzeće Pichler d.o.o. na prvom mjestu pridaje veliku važnost mehaničkoj zaštiti koja se može ukomponirati u svaki dom ili prostor u kojemu se krećemo ili živimo. Naša tvrtka nastoji dugi niz desetljeća pratiti najnovija tehnološka dostignuća u kreiranju proizvoda mehaničke zaštite, te ih s velikim uspjehom izrađuje u vlastitoj proizvodnoj hali i ugrađuje u Vaše domove i poslovne prostore diljem Hrvatske.

Pridajemo veliku važnost izradi svih proizvoda iz našeg asortimana po mjeri i želji da isti zadovolji i najistančaniji ukus za kojim teži danas naše tržište pa stoga dajemo i mogućnost da se isti proizvodi provjeri i da se njihova namjena pojasni u našim izložbenim salonima kako bi se stvorila jasna slika o proizvodu koji je danas neophodan za sigurnost življenja.

Karakteristike dobrog uspjeha kod mehaničke zaštite su da u svakom segmentu pojedinog dijela prostora nađe idealno rješenje a da isto tako taj prostor s našim proizvodima poprimi što topliji i ljepši izgled a da uz to posjeduje maksimalnu funkcionalnost, dugotrajnost te naravno sigurnost. Bitna stavka svih proizvoda ove game je i u servisiranju istih za koji je potreban velik broj rezervnih dijelova koje možemo u svakom trenutku promijeniti a na koje koji put kupac prilikom odabira nesvjesno smetne s uma jer jednom kupljeni proizvod mehaničke zaštite itekako treba biti servisiran da bi služio većem broju generacija u obitelji.

Spremni smo u svako doba i pri Vašoj pomisli i dolasku na pravu adresu za mehaničkom zaštitom stručno prezentirati naše proizvode bez obzira da li će Vaš odabir biti odmah prihvaćen ili će za to biti potrebno angažirati i prezentaciju u samom prostoru koji je potrebno zaštiti.

Svaki naš proizvod je atestiran od Hrvatskih Zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo. Član smo strukovne udruge Ceha zaštitara te svojim aktivnim sudjelovanjem prisutni smo i u salonu Policijske prevencije u Savskoj ulici u Zagrebu koja nas prihvaća kao ozbiljnog partnera u mehaničkoj zaštiti.